Εγγυήσεις Προϊόντων

Η OmniGraph με την αγορά κάθε προϊόντος (cartridge) εγγυάται την αντικατάσταση εντός χρονικής περιόδου έξι μηνών από την αναγραφόμενη στη συσκευασία ημερομηνία, κάθε ελαττωματικού CARTRIDGE.

Τα CARTRIDGES OmniGraph δεν προκαλούν βλάβες σε συσκευές (εκτυπωτές, φωτοτυπικά, φαξ) αν χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Βλάβη σε συσκευή που προήλθε απο προϊόν της OmniGraph, καλύπτεται απο ασφάλιση αστικής ευθύνης προιόντος, και αποζημιώνεται στο ακέραιο σύμφωνα με τους όρους της παραπάνω ασφάλισης.

Εγγυήσεις Εκτυπωτών και συμβόλαια συντήρησης

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, FAX KAI ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Όλες οι εγγυήσεις και τα συμβόλαια συντήρησης των επίσημων εταιριών κατασκευής εκτυπωτών, fax και φωτοτυπικών συσκευών (Original Equipment Manufacturers) ισχύουν ή/ και οφείλουν να ισχύουν ανεξάρτητα από τη χρήση αναλωσίμων άλλου ανεξάρτητου τρίτου κατασκευαστή (π.χ. για χαρτί, cartridge, καλώδιο τροφοδοσίας, κλπ.).

Κανένας αξιόπιστος επίσημος κατασκευαστής και εισαγωγέας μηχανημάτων δεν μπορεί, εφόσον αρνηθεί, να στηρίξει στη νομοθεσία στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, την άρνηση του για κάλυψη των προϊόντων του από τη χρήση συμβατών αναλωσίμων.

O Senior Vice President της Hewlett Packard στον τομέα Printer Supplies κος Pradeep Jotwani δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου τον Φεβρουάριο του 2004 μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

  • "Customer choice governs the buying decision between new O.E.M. or remanufactured cartridges."
    «Ο καταναλωτής με την απόφασή του έχει την επιλογή της αγοράς μεταξύ νέων Ο.Ε.Μ. ή ανακατασκευασμένων μελανοδοχείων.»
  • "HP consciously makes sure that its cartridges can be reused."
    «Η HP συνειδητά εξασφαλίζει οτι τα μελανοδοχεία της μπορούνε να επαναχρησιμοποιηθούνε.»

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΚΤΥΠΩΤΗ, FAX Ή ΦΩΤΟΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΕΝΑ ανακατασκευασμένο cartridge OmniGraph δεν μπορεί να καταστρέψει ή να βλάψει συσκευή εφόσον o χρήστης ακολουθεί τις οδηγίες τοποθέτησης και χρήσεως που περιλαμβάνονται στη συσκευασία της OmniGraph καθώς και στο εγχειρίδιο του επίσημου κατασκευαστή της συσκευής του. Σ' αυτή την περίπτωση η OmniGraph εγγυάται ότι τυχόν βλάβη σε συσκευή που προήλθε από προϊόν της καλύπτεται από ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντος και αποζημιώνεται στο ακέραιο σύμφωνα με τους όρους της παραπάνω ασφάλισης.