Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας το 2004 και από τότε παραμένουμε πιστοί πελάτες της OmniGraph γιατί και οι δικοί μας πελάτες μας ζητάνε μόνο την ποιότητα της.
Παπαπέτρου Χρήστος
Κατάστημα Πληροφορικής INK4ALL, Αμαλιάδα

Κατέληξα στην OmniGraph το 2005,  μετά από πολύ ψάξιμο για έναν αξιόπιστο προμηθευτή, ο οποίος θα μας προμηθεύει με "σωστό" προϊόν
και σε καλές τιμές.
Γαλιατσάτος Δημήτρης
Χαρτοπωλείο, Γλυφάδα
Mεγάλη ποικιλία από reset chips για toner και inkjet
Διαθέτουμε σε ετοιμοπαράδοτο stock μεγάλη ποικιλία από reset chips και cards για πολλά μοντέλα των εταιριών HP, Lexmark, Xerox, Minolta, Ricoh, Samsung, Oki, Canon, Epson, κ.α.
Με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτουμε προσφέρουμε υψηλής ποιότητας toner και inkjet chips χωρίς προβλήματα λειτουργίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές
Συμβατά μελανοδοχεία με τη σειρά HP 364 XL
Κυκλοφορούν από την OmniGraph τα πρώτα στην Ελλάδα με ενεργή τη λειτουργία της ένδειξης της στάθμης του μελανιού. Αποκλειστική διάθεση μέσω του δικτύου των μεταπωλητών μας.
Αξιόπιστα συμβατά για KYOCERA-MITA από την OmniGraph
Νέα σειρά συμβατών toner για μηχανήματα της Kyocera-Mita από την OmniGraph. Με τιμές 70% χαμηλότερες των Ο.Ε.Μ. Πώληση αποκλειστικά χονδρική στο δίκτυο των μεταπωλητών. Υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων με την εγγύηση της Omnigraph.
Νέα σειρά HP LJ5500/LJ5550 από την OmniGraph
Ανακατασκευασμένα στην Ελλάδα toner cartridges με ταινία προστασίας για την αποφυγή της διαρροής γραφίτη. Τα toner για τη σειρά HP LJ5500/LJ5550 ανακατασκευάζονται μέσα από ειδική διαδικασία μέσα από την οποία επιτυγχάνεται πολύ υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε όλο τον κύκλο εκτύπωσης του cartridge. Οι τιμές αγοράς αποκλειστικά από το δίκτυο των μεταπωλητών είναι κατά 70% χαμηλότερες από τα Ο.Ε.Μ.

Συλλέγουμε τα άδεια μελανοδοχεία εκτυπωτών από μια μεγάλη λίστα κατασκευαστών και εκδίδουμε πιστοποιητικό ανακύκλωσης.

Με την προσφορά των μελανοδοχείων σας, άδειων ή και ληγμένων inkjet και laser toner cartridges, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα κατέληγαν στις χωματερές, συμβάλετε κι εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η OmniGraph έχει ως κύριο αντικείμενο την ανακύκλωση, ανακατασκευή και διάθεση αναλωσίμων (cartridges) εκτυπωτών laser, inkjet καθώς και φωτοτυπικών μηχανημάτων.

Παράλληλα διαθέτουμε πρώτες ύλες για την ανακατασκευή και αναγόμωση.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού ως προς τις πρώτες ύλες, την τεχνογνωσία και το μηχανολογικό μας εξοπλισμό. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρουμε έτσι στους πελάτες μας προϊόντα εφάμιλλης ποιότητας με τα αυθεντικά.