Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε απαντήσεις σε κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που πιθανόν να έχει ο τελικός καταναλωτής που επιλέγει κάποιο από τα προϊόντα της OmniGraph.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  • 1(a) Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη/ος γιατί τύπωνε λιγότερες σελίδες από το κανονικόΠράγματι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είχατε μείνει δυσαρεστημένη/ος από παλαιότερη δοκιμή σας επειδή τύπωνε λιγότερο από το κανονικό. Αυτό μπορεί να συνέβηκε για δύο λόγους. Είτε το προϊόν είχε κάποιο ελάττωμα, είτε ο συνάδελφος ο οποίος σας το «γέμισε» δε γνώριζε απαραίτητα καλά να κάνει τη δουλειά του. Τα cartridges OmniGraph ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να τυπώσουνε λιγότερο από τα O.E.M. (ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURERS). Είναι όλα με βιομηχανικές προδιαγραφές ανακατασκευασμένα και έχουνε περάσει από αυστηρές διαδικασίες ποιότητας και ηλεκτρονικού ελέγχου πριν από τη συσκευασία τους. Τυπώνουνε πάντα τις ίδιες και σε πολλές περιπτώσεις παραπάνω σελίδες από τα O.E.M.
  • 1(b) Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη/ος γιατί είχε πολύ κακή ποιότητα εκτύπωσηςΌλα τα cartridges Omnigraph ανακατασκευάζονται κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες τυποποίησης. Οι μόνες διαφορές τις οποίες μπορεί να διακρίνετε θα οφείλονται στις αποχρώσεις των χρωμάτων. Ποτέ δεν θα δείτε κάθετες ή οριζόντιες λευκές ή μαύρες γραμμές πάνω στις σελίδες σας.
  • 1(c) Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη/ος γιατί μου χύθηκε μελάνι/ γραφίτης μέσα στον εκτυπωτή μου
    1(d) Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη/ος γιατί χάλασε τον εκτυπωτή μου
    Σε πολλές περιπτώσεις που κάποιο inkjet cartridge αναγομωθεί από κάποιο συνάδελφο με το χέρι (σύριγγα) είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν φυσαλίδες αέρα μέσα στο μελανοδοχείο και τελικά να αρχίζει να στάζει. Αντίστοιχα και στα toner cartridges, εάν δεν τοποθετηθεί ταινία ασφαλείας και κατάλληλος γραφίτης, μπορεί αν υπάρξουν δυσλειτουργίες. Όλα τα inkjet cartridges OmniGraph παράγονται σε περιβάλλον απόλυτου κενού ώστε να αποφευχθούν μεταξύ άλλων και αντίστοιχα προβλήματα. Επίσης στα toner OmniGraph ο γραφίτης μας φροντίζουμε να έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να μην καταστρέφει το φούρνο και να προκαλεί διαρροές μέσα στον εκτυπωτή.
  • 2. Δεν θα καλύψει η εγγύηση του εκτυπωτή αν συμβεί κάτιΚΑΝΕΝΑ ανακατασκευασμένο cartridge OmniGraph δεν μπορεί να καταστρέψει ή να βλάψει συσκευή εφόσον o χρήστης ακολουθεί τις οδηγίες τοποθέτησης και χρήσεως που περιλαμβάνονται στη συσκευασία της OmniGraph καθώς και στο εγχειρίδιο του επίσημου κατασκευαστή της συσκευής του. Σ' αυτή την περίπτωση η OmniGraph εγγυάται ότι τυχόν βλάβη σε συσκευή που προήλθε από προϊόν της καλύπτεται από ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντος και αποζημιώνεται στο ακέραιο σύμφωνα με τους όρους της παραπάνω ασφάλισης.