Συνεργασίες και Αντιπροσωπείες

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού ως προς τις πρώτες ύλες, την τεχνογνωσία και το μηχανολογικό μας εξοπλισμό.

Οι πρώτες ύλες τις οποίες χρησιμοποιούμε στην παραγωγή μας αλλά και διαθέτουμε στους πελάτες μας είναι κυρίως Αμερικανικής προέλευσης, όπως μελάνια της Sensient Colors and Imaging Technologies, όπου έχουμε την αποκλειστική αντιπροσωπεία για τη διάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο, γραφίτες και drums της Delacamp και της Static Control Components.

Οι παραπάνω οίκοι είναι αντιπροσωπευτικοί αλλά δεν είναι οι μόνοι με τους οποίους έχουμε συνεργασία. Λιγότερο γνωστές αλλά πολύ αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Νότια Αμερική αλλά και την Άπω Ανατολή συνεργάζονται μαζί μας και αξιοποιούνται τόσο ως προς τα υλικά τους όσο και σε συνεργασίες συμπαραγωγής.

H OmniGraph, είναι από το 2010, ο επίσημος αποκλειστικός διανομέας της Sensient Technologies Corporation με έδρα στο Milwaukee, Wisconsin (NYSE:SXT) για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μέσα από αυτήν τη συνεργασία διαθέτουμε όλη την γκάμα ποιοτικής μελάνης για καταστήματα αναγόμωσης μελανοδοχείων και εταιρείες γραφικών τεχνών και καλύπτουμε όλες τις μάρκες και τους τύπους των inkjet εκτυπωτών.

Τα μελάνια της Sensient Colors είναι σε συσκευασίες του ½, 1, 5 και 25 κιλών και οι εφαρμογές τους είναι σε πολλούς κλάδους. Συγκεκριμένα:

  • Sensient Inkjet Pigment και Dye Ink, μελάνι για εκτυπωτές ψεκασμού για χρήσεις γραφείου όλων των O.E.M. όπως Hewlett Packard, Lexmark, Canon, Epson, Olivetti, κλπ.
  • Μελάνι για εκτυπωτές wide format για HP, Roland, Mimaki, Mutoh και Epson. Όλοι οι παραπάνω φέρουν κεφαλές για εκτυπώσεις σε χαρτί και χαρτόνι των τύπων DX4 και DX5.
  • SΕΝSICODE, μελάνι για εφαρμογές γραμμοκώδικα και συσκευασίας, σε εκτυπωτές οι οποίοι χρησιμοποιούν cartridge τύπου HP 51645 ή piezo κεφαλές.
  • ELVAJET, μελάνι για εκτυπώσεις σε T-SHIRTS.